Meistä

Blossom on tarina Pernilla ja Patrick Sundellin vuonna 2004 perustamasta perheyrityksestä. Meidän yhteinen sisustuksen kiinnostus ja unelma uusia sisustuskauppojen ja suomalaisten kotien ulkonäköä, on ollut yrityksen innoite. Blossomin laajasta sisustusvalikoimasta löydät sekä useita tanskalaisia merkkejä että meidän itse suunnittelemia tuotteita, joilla voit luoda persoonallisen kodin, jossa on hurmaavaa tunnetta.

Haluamme suurella valikoimallamme sisustustuotteita tarjota sisustusta persoonalliseen tyyliin kodin jokaiseen huoneeseen. Blossomin valikoimasta löydät huolella valittuja sisustustuotteita kaikkialle; keittiöön, kylpyhuoneeseen, lastenhuoneeseen, parvekkeelle ja puutarhaan. Tuotteitamme löydät omista myymälöistämme sekä sadoista putiikeista ympäri maan tukkutoimintamme ansiosta. Nykyään löydät Blossomin tuotteitamme myös Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Hollantista, Saksasta jne…

Ideamme valikoimamme takana on että niitä olisi helppo yhdistellä kodin muuhun sisustukseen. Meille on tärkeää että jokainen tuote puhuttelee ja siksi valitsemme tuotteemme huolella. Tahdomme inspiroida jälleenmyyjiämme messuilla ja siksi laitamme paljon aikaa messuosastomme sisustamiseen. Toivomme että asiakkaamme saavat mukaansa paljon ideoita kotiinvietäväksi joita voivat käyttää myymälöissään sitten kun tavaramme saapuvat. Blossom on aina mukana kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä Forma-messuilla Helsingissä. Messut ovat suunnattu kaupoille ja sisäänostajille.  

Meidän myymälät löydät Pietarsaaresta, Kokkolasta ja Vaasasta Keski-Pohjanmaalta. Myymälöissämme tarjoamme omien tuotteidemme lisäksi ihanan sekoituksen tunnettuja sisustusmerkkejä jotka täydentävät valikoimaamme mukavalla tavalla. Kaikki tuotteet myymälöissämme käydään läpi tarkkaan ja asetetaan esille huolella ja toivomme että koet tämän myös kun käyt meillä. Toivomme että saat ihanan shoppailukokemuksen ja inspiroidut kun vierailet myymälöissämme.

Tulee jälleenmyyjäksi - Kautta Euroopan löytyy kauppoja jotka myyvät Blossomin tuotteita. Jos sinäkin haluat myydä tuotteitamme myymälässäsi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@blossom.fi) niin lähetämme sinulle lisää tietoa. Jälleenmyyjänä voit tehdä tilaukset kätevästi verkkokaupamme kautta.
Blossom edustaa Suomessa  tanskalainen sisustustuotemerkki: Madam Stoltz. Jos sinäkin haluat myydä Madam Stoltzin tuotteita myymälässäsi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, niin lähetämme sinulle kaikki tiedot.