Ostoehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Mikäli alv muuttuu, pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea,  Sampo, OP Pohjola sekä luottokortit ja laskulla.

1. Luottokortti. Maksaminen tapahtuu salatulla ja turvallisella tiedonsiirrolla, joka on hyväksytty ja verifioitu Visalta ja MasterCardilta. Takaamme, että maksutapahtuma on 100 % turvallinen. 

2. Lasku (Klarna). Saat tilauksesi mukana laskun, ja sinulla on 14 päivää maksuaikaa. Laskuun lisätään laskutuslisä 2,95€ euroa + mahdolliset toimituskulut. Tilauksen minimiarvo on 30€. Laskulla maksettavat tilaukset lähetetään aina asiakkaan rekisteröimään osoitteeseen.

TOIMITUSEHDOT
Toimitus Suomessa maksaa 7,90€. Rahtivapaa yli 100€.

Tilauksesi lähetetään aina mahdollisimman pian, useimmiten saat tuotteet 2-3 arkipäivän sisällä. Tuotteet toimitetaan Postin kautta. Mikäli tilausta ei noudeta noutopisteeltä palautuu tilaus meille autamaatisesti ja veloitamme tästä 25€ kulun.

Emme ole vastuussa siitä, että tilattuja tavaroita on varastossa, eikä asiakas voi vaatia tästä vahingonkorvausta.

PALAUTUKSET

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteita. Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on palautusoikeus. Palautus on ilmainen. Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, sinulla on 14 päivän palautusoikeus siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet. Tuotteen tulee olla ehjä ja käyttämätön sekä tuotelappujen/sisäpakkauksien tulee olla paikoillaan. Otathan ennen palautusta yhteyttä (info@blossom.fi)  että tiedämme odottaa palautustasi. Kun olet palauttanut meille tuotteen ja olemme todenneet, että se ei ole vaurioitunut, hyvitämme tuotteen hinnan.


YHTEYSTIEDOT

Blossom Ab Oy
Teollisuustie 3
68 660 Pietarsaari
info@blossom.fi
Puh. 0500 669136